www.amapro.cz [Seznam knih v knihovně]

Otevře webové stránky AmaPro


Otevře hlavní stránku společnosti AmaPro
Internetové stránky určené pro studenty středních a vysokých odborných škol.


amapro.cz/odkazy Projekt eliminuje vyhledávání klíčových slov na komerčních stránkách a v e-schopech.



Evidence knih dle oborového zařazení
TELEKOMUNIKACE
VÝPOČETNÍ TECHNIKA
ELEKTRONIKA
ANGLICKÝ JAZYK
NĚMECKÝ JAZYK
ČESKÝ JAZYK
FYZIKA
MATEMATIKA
STAVEBNICTVÍ
DĚJEPIS
CHEMIE
VĚDA A TECHNIKA
STROJÍRENSTVÍ
ZEMĚPIS
SLOVNÍKY a ENCYKLOPEDIE
PŘÍRODOPIS
BIOLOGIE
PROGRAMOVÁNÍ
FRANCOUZSKÝ JAZYK
STROJNICTVÍ
TECHNOLOGIE
Rádce jak používat koření. Kniha je doplněna obrazovými ilustracemi a recepty. Popisuje různé národní kuchyně. Ukazuje různé způsoby využití koření v české i mezinárodní kuchyni. Je zde možné se seznámit i s cizokrajnými typy jídel a jejich názvy. Jedná se o inspiraci pro kuchaře i amatéry v kuchyni.
Koření pro vaření
Kniha ukazuje některé zajímavé technologické aspekty historie při vývoji nových směrů. Rekordy mají být inspirací k dalšímu vývoji a hledání nových cest vývoje. Kniha nás seznamuje s cíli, které již byly dosaženy a motivuje nás k překonání těchto hranic. Kniha již má informační charakter. Některé hodnoty či limita již byly překonány.
1000 československých nej
Zmrazování je jednoduchý a šetrný způsob konzervace potravin. Tepelně upravované potraviny uchováváme v mrazničce kratší dobu než potraviny tepelně neupravené. Do mrazničky ukládáme maximálně 1 kg kusy masa.
Zmrazování potravin v mrazničkách



 Wikipedie   Seznam stránek   Kapitoly témat   Významné servery   Klíčová slova 







Otevře hlavní stranu společnosti AmaPro